Hoge kwaliteit zonnepanelen, tegen een scherpe prijs

Dankzij onafhankelijk advies en begeleiding van Stichting Energieke Regio

Welkom op de site voor zakelijke grootverbruikers van Energieke Regio. Wilt u weten wat zonnepanelen kosten en wat u er mee kunt verdienen? Dat kan. Het kost u 5 minuten van uw tijd. Verder niets. U ontvangt van ons vrijblijvend een eerste inschatting van uw mogelijkheden met daaropvolgend een beeldbelgesprek met één van onze adviseurs.

Bent u klant van onze partner Rabobank?

Wat kunt u doen?

Door slechts enkele gegevens in te vullen ontvangt u een eerste inschatting van uw mogelijkheden. Wij sturen u de uitkomsten direct per email toe. In dit rapport wordt inzichtelijk gemaakt wat de aanschaf van zonnepanelen kost, hoeveel CO2 u er mee bespaart en wat het u financieel oplevert. ? U kunt na het invullen van de gegevens een beeldbelgesprek inplannen met één van onze adviseurs. Dat kost u niets.

Ons aanbod:

in 4 stappen naar duurzame en goedkopere energie voor uw pand!

Factsheet
Als u onderstaande gegevens invult, sturen wij u de eerste inschatting van uw mogelijkheden op. Wat kosten zonnepanelen op mijn dak en wat levert het op? U kunt hierna een beeldbelgesprek inplannen met één van onze adviseurs. Dat kost u niets.
SDE subsidie aanvragen

In de voor u opgestelde factsheet is inzichtelijk gemaakt hoe aantrekkelijk SDE-subsidie voor u is. Een aanvraag kost u € 600,= (excl. btw). Meld u snel aan! De eerste 100 zakelijke Rabobankklanten krijgen deze kosten vergoed door Rabobank.

Advies

Wilt u een concreet aanbod voor het installeren van zonnepanelen op uw pand, volledig op uw wensen afgestemd? Dan maken wij samen met u een maatwerk advies voor uw pand, inclusief een concrete installateursofferte. Dat kost u € 600,= (excl. btw).

Realisatie

Tegen een vooraf overeengekomen vergoeding begeleiden wij de aanleg en oplevering van uw systeem. Wij vragen subsidies aan, helpen de technische keuzes te maken, bewaken de kwaliteit en de kosten en stemmen af met uw verzekeraar en netbeheerder.

Ondervind u problemen met het selecteren van uw pand(en) neem dan contact met ons op. Geef hierbij uw verbruik aan en of u een klein/grootverbruiker bent.

Waarom zonnepanelen op uw bedrijfsdak?

Regelgeving

 • Aanscherping van de eisen voor energielabels
 • Op termijn moet iedereen van het aardgas af

Duurzaam

 • U levert een concrete bijdrage aan de energietransitie
 • Positieve uitstraling naar werknemers, klanten en andere stakeholders

Techniek

 • Het afgelopen decennium zijn zonnepanelen veiliger, goedkoper en efficiënter geworden

Financieel

 • De tarieven voor energiebelasting zijn flink gestegen en blijven dat doen
 • Zelf opgewekte stroom hoeft u niet in te kopen waardoor u flink bespaart
 • Subsidies maken de investering nog interessanter

null

Gemak met Stichting Energieke Regio

 • Stichting Energieke Regio ontzorgt u volledig
 • Stichting Energieke Regio koopt hoge kwaliteit collectief in, met uitstekende garanties en goedkoper dan u dat zelf kunt
 • Stichting Energieke Regio organiseert ook de door verzekeraars verplichte sterkteberekeningen en gecertificeerde opleverkeuring
 • Stichting Energieke Regio is onafhankelijk en verdient niet aan leveranciers: inkoopvoordelen belanden bij de klant

Wie zijn wij?

Stichting Energieke Regio helpt bedrijven en maatschappelijke organisaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Ook werken wij voor provincies, een groot aantal Nederlandse gemeenten en voor Rabobank. Jaarlijks helpen wij vele partijen met het overstappen op duurzame energie – bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen – en bij het verlagen en vergroenen van hun energieverbruik. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en geven onafhankelijk advies. Onze inkomsten bestaan uitsluitend uit de vergoedingen voor adviezen aan en begeleiding van ondernemers. Wij zijn geen installateur of verkoper van zonnepanelen.

Voor vrijwel alle organisaties is een investering in zonnepanelen een ‘eenmalige oefening’. Wij kennen

 • de regels,
 • de techniek,
 • de markt,
 • de verzekeringseisen,
 • de subsidieregelingen en
 • de financieringsmogelijkheden.

We rekenen het niet mooier voor dan het is. En wij denken volledig vanuit uw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen.

Wij helpen u graag met ons onafhankelijke advies om in kaart te brengen wat zonnepanelen op uw dak kosten en wat u er mee kan verdienen? In een enkel geval is ons advies ‘niet doen’, maar meestal is er een passende oplossing.

Interesse? Klik dan hier:

Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!